Mini quadkopter építési, repülési, versenyzési tapasztalataim, tippek, tanácsok

Zsolesz FPV

Zsolesz FPV

U.S. Drone Nationals - nagypályások

2015. július 16. - ZsoleszFPV

Tudom, hogy a legtöbben még a multikopteres közösségből is inkább hobbyként, játékként tekintenek erre a témára. Nekem azonban meggyőződésem, hogy egy igen komoly technikai sportág van kialakulóban, ahol hamarosan komoly, szponzorált versenyzők és profi csapatok fognak szervezett versenysorozat(ok) formájában összecsapni. Ráadásul a dolog kiválóan közvetíthető, hiszen minden gép tele van kamerákkal, amelyek élőben tolják a képet, a pálya emberi léptékű, így külső kamerázás is megoldható és a futamok között kiváló lehetőség van reklámok beillesztésére. Szóval TV-ben is kiváló anyag, ill. közvetítés lehet belőle, nem is olyan jelentős költségráfordítással.

Pár hete került megrendezésre a szomszédos Ausztrában az Aerial GP Europe egyik futama (weboldal itt) a napokban pedig Californiában mérik össze a tudásukat a legjobb pilóták a U.S. Drone Nationals keretében. Az esemény weboldala: http://dronenationals.com Itt élő közvetítéseken is lehet követni a futamokat.

Ezen a weboldalon már látszik, hogy alakulnak a profi csapatok, mint a gyári szponzorált Lumenier, Charpuval, vagy a Team BlackSheep.

Szintén más most készülődnek a decemberben megrendezésre kerülő UK Drone Showra is, ahol komoly fedett pályás FPV versenyeket fognak rendezni, profi közvetítéssel

Alább Charpu bemutakozóvideója a U.S. Drone Nationalsről. Insane. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoleszfpv.blog.hu/api/trackback/id/tr497631872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása